Cine suntem?

  • Federația „Columna” este organizația care duce o luptă continuă cu instituțiile statului în vederea reprezentării cât mai corecte a drepturilor angajaților, oferind membrilor de sindicat protecție împotriva concedierilor, reducerilor de personal sau sancțiunilor disciplinare inechitabile. Toate acestea sunt asigurate de o echipă de juriști competenți.
  • Reprezintă interesele a peste 20.000 de salariați din cadrul instituțiilor publice centrale și locale, apărând drepturile membrilor săi, drepturi ce decurg din legislația muncii, statutele funcționarilor publici, contractele colective de muncă și din contractele individuale de muncă.
  • Oferă membrilor de sindicat o susținere reală și totodată consultanță juridică de specialitate în orice problemă legată de sfera relațiilor de muncă.
  • Membrii de sindicat ai organizaților componente ai Federației „Columna” beneficiază de servicii exclusive, prin intermediul cardului de membru Columna, reduceri substanțiale la Rețeaua Medicală Regina Maria, Lanțul de Farmacii Catena, Selgros, OptiPlaza, Benzinăriile MOL România, Universitatea Spiru Haret (atât pentru membri cât și pentru copiii acestora) și oferte pentru pachete turistice la munte și la mare.