Distribuie postarea:

Astăzi, 31 ianuarie 2024, a avut loc la Guvern o întâlnire legată de situația personalului din ASISTENȚĂ SOCIALĂ între conducerea Federației COLUMNA-SCOR și reprezentanți ai Guvernului României.
Cu privire la salarizarea personalului din asistență socială, reprezentanții Guvernului au precizat că nu există o decizie luată cu privire la un anumit procent de majorare salarială, urmând ca în perioada imediat următoare să fie organizată o sedinta cu toate federațiile reprezentative pe sectorul de activitate ASISTENȚĂ SOCIALĂ.
Vineri, 2 februarie 2024, Ministrul Muncii și Protecției Sociale va fi prezent la Consiliul Național al Federației Columna-SCOR, unde vor fi discutate detalii suplimentare legate de acest demers.
De asemenea, am pus în discutie reluarea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă la nivel de sector de activitate asistență socială, reprezentanții Guvernului apreciind că este necesar ca la negociere să fie prezenți și structurile asociative ale administrației publice locale.
Revenim cu noi informații, în funcție de evoluția discuțiilor.
DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE
AL FEDERAȚIEI COLUMNA-SCOR