F.S.A.P.C.L.R.   COLUMNA

ÎMPREUNĂ PENTRU O ADMINISTRAŢIE MODERNĂ

Stimati colegi,
Persoana nominalizata pentru a ocupa funcția de Ministru al Finanțelor Publice în cadrul Cabinetului Dacian Ciolos, ANCA PALIU DRAGOS, a afirmat cu prilejul audierilor în cadrul Comisiilor Parlamentare că, cităm - ”va implementa toate masurile din noul Cod Fiscal si va aplica toate cresterile salariale in domeniul bugetar, asa cum au fost aprobate de Parlament.”
Ministrul desemnat al finantelor a primit aviz favorabil in unanimitate. 
Spicuim din declarațiile Doamnei Dragu - "Prioritate mea este aceea de a asigura predictibiliate. Ar fi neserios sa modificam un Cod Fiscal care a fost atat de intens dezbatut. Ar fi incorect sa ignoram acest Cod Fiscal. Da, vom continua implementarea tuturor masurilor din Codul Fiscal", a spus Paliu Dragu, intrebata daca va aplica toate masurile din noul Cod Fiscal. "Codul Fiscal se aplica asa cum este in acest moment", a precizat Paliu Dragu, la insistentele parlamentarilor. De asemenea, a afirmat ca va pastra si cresterile salariale. 
Pentru reacții mai ample, puteti accesa următorul link:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20596872-anca-paliu-dragu-ministrul-propus-finantelor-audieri-parlament-este-necesara-prioritizare-tuturor-proiectelor-investitii-bugetarea-multianuala-acestora.htm#.VkrMgJCRWk8.facebook

Card discount